Inschrijfformulier
als ondertekening
Beschrijving
Velden met een * zijn verplicht.

JEUGDSCHAATSEN LOOSDRECHT 2016-2017

 

Op zaterdag vertrekken wij met drie groepen van 50 kinderen vanaf het Lindeplein naar De Vechtse Banen in Utrecht.

Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 kunnen mee, eventueel in overleg kan bekeken worden of een kind ouder dan 12 toch mee kan.

De indeling is als volgt:       Groep 1 – van 15.50 uur tot 18.00 uur

                                                 Groep 2 – van 16.50 uur tot 19.00 uur

                                                 Groep 3 – van 18.00 uur tot 20.20 uur

Kosten deelname.

De kosten voor deelname aan het Jeugdschaatsen bedragen voor het seizoen 2016–2017

€ 177,-. Voor kinderen die voor het eerst meegaan komt er € 8,50 bij voor de verplichte muts van Jeugdschaatsen Loosdrecht en bedragen de kosten voor deze nieuwe kinderen dus totaal € 185,50 voor deelname.

Schaatst uw kind al bij Jeugdschaatsen Loosdrecht, dan heeft u de muts reeds in uw bezit.

Ieder seizoen wordt door Jeugdschaatsen Loosdrecht een ‘JSL schaatsjas’ verstrekt.

Deze jassen zijn en blijven eigendom van Jeugdschaatsen Loosdrecht. Bij ontvangst van het jasje voor aanvang van het schaatsseizoen, dient u een ontvangstformulier te ondertekenen waarin staat vermeld dat het jasje onbeschadigd is. Indien blijkt dat bij inlevering van het jasje aan het einde van het schaatsseizoen een beschadiging wordt geconstateerd, dan zal er tot een maximum van € 25,- in rekening worden gebracht, dat direct bij inlevering betaald dient te worden.

Inschrijving

Voor deelname aan het jeugdschaatsen is de voorwaarde verbonden dat u lid bent of wordt van een van de Loosdrechtse ijsclubs, De Lange Akker of IJsclub Loosdrechtse Plassen. Hiervoor dient u zelf actie te ondernemen. Aanmelden kan via www.schaatsenloosdrecht.nl  Kies tabblad ijsclubs en mail de ledenadministratie van de ijsclub dat u zich als lid wilt aanmelden i.v.m. het jeugdschaatsen.

Op het inschrijfformulier hiernaast kunt u uw kind vast opgeven voor het Jeugdschaatsen.

 

INSCHRIJVING VOOR JEUGDSCHAATSEN

Op het naastvermelde formulier kunt u uw kind opgeven voor het jeugdschaatsen. Dat betekent niet, dat uw kind direct ingeschreven staat. De ledenadministratie zal contact met u opnemen om uw kind, indien er in de gewenste of alternatieve groep plaats is, definitief in te schrijven.

Wij streven ernaar om kinderen van groep 5 t/m 8 mee te laten gaan (max. 4 jaar). Vanaf de geboorte kunt u uw kind al inschrijven voor het Jeugdschaatsen. Zij worden dan op een lijst geplaatst voor het jaar waarin zij 8 jaar worden. Als uw kind de leeftijd van acht jaar heeft bereikt, voor 1 juli van het betreffende schaatsjaar, dan wordt hij/zij op volgorde van binnenkomst aangeschreven.

 

  • De aangemelde kinderen worden gelijkmatig over de groepen verdeeld. Dit geldt met name voor de nieuwe kinderen. Elke groep (uur) heeft namelijk een onderverdeling in kleinere groepjes, waarin kinderen met hetzelfde schaats niveau zitten.

  • De volgende voorwaarde is aan het jeugdschaatsen verbonden: dat u lid bent of wordt van één van de Loosdrechtse ijsclubs. Als u nog geen lid bent van een ijsclub, dan geven wij de gegevens door aan de ijsclub van uw keuze.

  • Als u meerdere kinderen wilt inschrijven, dan kun u het formulier uiteraard meerdere keren invullen en verzenden.

  • Velden gemarkeerd met * moeten ingevuld worden.